Opgradér hjemmet eller arbejdspladsen med billige kvalitetsmøbler – med god samvittighed

Opgradér hjemmet eller arbejdspladsen med billige kvalitetsmøbler – med god samvittighed

Velkommen til Circular Furniture – stedet, hvor du kan handle kvalitetsmøbler med god samvittighed. Bag virksomheden står tre venner; Simon, Joakim og Claus, hvis vision om at genanvende brugte møbler blev til virkelighed under en fisketur.

Siden sommeren 2022 har vi haft den store fornøjelse af at forsyne et utal af både private hjem og arbejdspladser over hele landet med brugte møbler af høj kvalitet. Vi har en bæredygtig agenda, og vi håber, at du vil være en del af rejsen mod en grønnere fremtid.

Spar op til 30-70 % på brugte møbler i god stand

Vores sortiment bugner med flotte og funktionelle møbler, der kan købes med 30-70 % rabat sammenlignet med prisen på nye møbler.

Hvert møbel fortæller sin egen historie og bringer en unik charme til dit hjem eller arbejdsplads. Du køber altså ikke kun et møbel, men også et stykke historie, samtidig med at du sparer penge og gør noget godt for klimaet. Det er ren win-win.

Alle møbler renses og kvalitetssikres inden afsendelse

Hos Circular Furniture garanterer vi en tryg og god handel.

Du kan stole trygt på, at alle møblerne er i den oplyste stand, og at møblerne renses, vaskes, serviceres og kvalitetssikres inden afsendelse.

Du kan gøre en forskel for miljøet

Ved at vælge brugte møbler fra Circular Furniture gør du en aktiv indsats for at reducere spild og skåne miljøet. Genanvendelse af møbler bidrager til at mindske ressourceforbruget og CO2-udledningen forbundet med produktionen af nye møbler.

Lad os sammen tage ansvar for miljøet – og inspirere andre til at gøre det samme.

Vores kunder elsker os – og kærligheden er gengældt

Hos Circular Furniture brænder vi ikke kun for møbler, bæredygtighed og cirkulær økonomi. Vi brænder også for at yde en god service, og det værdsættes af vores kunder. På Trustpilot har vi udelukkende 5-stjernede anmeldelser. Det er vi meget stolte af.

Læs næste

Inspiration til indretning af hjemmekontoret: Skab et inspirerende arbejdsmiljø i hjemmet med disse seks trin