Circular Furniture er specialiseret i opkøb af brugte møbler

Giv dine møbler nyt liv og støt bæredygtighed
Hos Circular Furniture arbejder vi målrettet for at reducere behovet for ny møbelproduktion gennem genbrug af møbler. Vi hjælper virksomheder med at minimere spild og sikrer, at møbler enten sælges videre eller doneres til velgørende formål. Alle vores aktiviteter udføres med klimaet i fokus. Vi gør os i både opkøb og afhentning af nye og brugte møbler fra arbejdspladser m.v.

Hvem er vi?

Circular Furniture opkøber møbler fra virksomheder i alle størrelser og brancher over hele Danmark. Vi accepterer alle typer møbler, der
kan transporteres og genopsættes uden forringelse af standen, herunder stole, borde, sofaer, loungemøbler, kantinemøbler
og meget mere. Vores mission er at gøre det let for virksomheder at sælge deres brugte møbler og støtte en bæredygtig fremtid.

Sådan fungerer det

Processen med opkøb og afhentning af møbler fra virksomheder fungerer som følger:

Cases

Hvem har vi hjulpet med at give deres møbler et nyt liv?

Vi har gennem årene købt og doneret flere tusinde møbler fra mange af Danmarks største virksomheder, herunder Maersk Tankers, Nykredit, Gjensidige, Trustpilot og mange flere.

Komplette løsninger for flytning og rømning

Via vores samarbejdspartnere tilbyder vi en totalløsning for flytning og rømning, herunder montage og transport. Med én enkelt kontaktperson bliver hele processen nem og effektiv.

Få et hurtigt tilbud på opkøb af møbler

Har du allerede nu overblik over, hvilke møbler du ønsker at sælge? Send os en e-mail på info@circularmovement.dk eller udfyld vores kontaktformular. Vi opkøber og afhenter som udgangspunkt møbler i hele landet – fra København til Skagen.

For en hurtigere afklaring omkring et eventuelt salg af brugte møbler, send os følgende oplysninger:

  • - Billeder af møbler (Er møblet af samme type, behøver vi ikke foto af hver enkelt)
  • - Oplysning om antal
  • - Hvor møblerne befinder sig
  • - Efter modtagelse af oplysningerne vil en af vores indkøbere hurtigst muligt tage kontakt til jer for at aftale nærmere, herunder eventuel besigtigelse af møblerne på jeres lokation