GladTeknik fra Løvens Hule har indrettet deres værksted med møbler fra Circular Furniture

GladTeknik fra Løvens Hule har indrettet deres værksted med møbler fra Circular Furniture

I starten af 2023 blev danskerne for første gang bekendt med den danske Elon Musk; Mathias Nielsen fra GladTeknik.

GladTeknik er ikke blot kendt for at reparere elektronik helt ned på komponentniveau, men bliver også hyldet og anerkendt for at gå forrest i kampen mod en mere bæredygtig fremtid. Et af GladTekniks bæredygtige tiltag har været at købe brugte møbler til deres nye afdeling af værkstedet. Hos Circular Furniture har vi haft fornøjelsen af at levere møblerne.

18 nye arbejdspladser indrettet – med ergonomi og holdbarhed i højsædet

Da Mathias og resten af teamet hos GladTeknik stod over for at skulle indrette deres nye afdeling, tog de kontakt til Circular Furniture.

Der skulle i alt indrettes 18 nye arbejdspladser, og ergonomien skulle være i særklasse. Vi fandt de helt rigtige møbler, heriblandt kontorstole, til GladTekniks nye afdeling, og møblerne bliver nu brugt dagligt af de specialiserede teknikere, der nyder godt af den høje komfort og gode ergonomi.

Mathias fra GladTeknik udtaler følgende: ”Circular Furniture har hjulpet os med at reducere miljøpåvirkningen, da der ikke er produceret nye møbler til os. Det er derfor dejligt, at Circular Furniture kunne skaffe lækre møbler, som passede til vores behov.”

GladTeknik og Circular Furniture gør protest mod køb og smid væk-kulturen – og din virksomhed kan gøre det samme

GladTeknik og Circular Furniture opererer inden for to meget forskellige brancher – henholdsvis møbelbranchen og branchen for it-reparationer. Vi har dog mindst én meget central ting til fælles; vi gør protest mod køb og smid væk-kulturen og forsøger at gøre en mærkbar forskel for klimaet.

Hos GladTeknik gør de det let for privatpersoner og virksomheder at få repareret beskadiget elektronik i stedet for at købe nyt, og hos Circular Furniture giver vi møbler nyt liv, så behovet for at producere nye møbler bliver mindre.

Vil du også tage afstand fra køb og smid væk-kulturen? Så er genbrug af møbler og genbrug af elektronik blandt to af mange tiltag, du kan ty til.

 

Læs næste

Inspiration til indretning af hjemmekontoret: Skab et inspirerende arbejdsmiljø i hjemmet med disse seks trin
Hvordan plejer og vedligeholder man brugte møbler?